preskoči na sadržaj

Osnovna škola Budaševo - Topolovac - Gušće

Volonterski klub "Sreća"

Izvješće s volonterske akcije

Autor: Administrator , 23. 4. 2019.

Volonterski klub “ Sreća”,  OŠ Budaševo- Topolovac- Gušće , i volonterska  skupina “Pčelice” iz MŠ Budaševo  10.4.2019.  , od 11-16 sati,  organizirali su volontersku akciju “Boje u nama i oko nas” s ciljem uređenja školskog okoliša.

Akcija je dio projekta “ Volonterske školice “ koji škola provodi u suradnji s ALD-om Sisak, (a sufinanciran je iz Europskog socijalnog fonda) te projekta “Volonterska mreže grada Siska “.

U akciji je sudjelovalo  20 učenika 4.-8. razreda  i učiteljice G. Perhat Trepša,Lj. Kocmanić Ivšić, T. Peronja Begić, M. Alapić Breyer  i  pedagoginja  J. Knežević.

U pet sati aktivnosti i izuzetno zalaganje svih sudionika akcije ulaz u školu poprimio je novi i svježi izgled proljetno zelene boje.

Posebno treba istaknuti  doprinos učenika  8.razreda, koji su svojim radom i  sposobnošću  učinili više od planiranog. Pretvoreno u radne sate učenici su odradili gotovo 100 sati i doprinjeli velikoj preobrazbi ulaza u školu, također su naglasili kako će  više paziti  da takav i ostane.

Kako nismo potrošili sve boje, aktivnosti nastavljamo  za vrijeme proljetnih praznika, kada planiramo unutrašnje uređenje, a svi se mogu uključiti.

 Odabrali smo smjer i pokazali što može volonter.

 Više na fotografijama!


Izvor: Jadranka Knežević


Web novine PŠ Topolovac

Sandučić povjerenja

E-mail adresa:

sanducic.povjerenja.btg@gmail.com

QR code

QRCode

Zabavni kutak

GLOGSTER EDU

Vijesti iz školstva
IGRAVIRTUALNA IZLOŽBA


 

E-BONTON

FACEBOOK BROŠURA

Abeceda EU
Edukativna anketa

Provjeri svoje znanje o europskim zemljama i Europskoj uniji.

Priloženi dokumenti:
anketa.htm
glavni.gradovi.htm
hrana.htm

Kutak za učenike

Kutak za roditelje

E-riječnik
CMS za škole logo
Osnovna škola Budaševo - Topolovac - Gušće / Trg Marijana Šokčevića 1, HR-44202 Budaševo / os-budasevo.skole.hr / ured@os-budasevo.skole.hr
preskoči na navigaciju