preskoči na sadržaj

Osnovna škola Budaševo - Topolovac - Gušće

 > Naslovnica
Vijesti

Pokazni dan - Topolovac

Autor: Administrator , 30. 9. 2018.

U PŠ Topolovac  20. 9. 2018. za 40 učenika  četvrtog razreda od Budaševa do Lonje, i učenike 1.-3. (10)  razreda PŠ Topolovac, u suradnji s HŠOB-om (Hrvatska škola Outward Bound)  realiziran je jednodnevni program u sklopu projekta „Otkrij svoj potencijal i aktiviraj se“.

Program obuhvaća sociodinamičke  vježbe, vježbe komunikacije,poligonske i natjecateljske aktivnosti  te motoričke zadatke u cilju poboljšanja komunikacije,uvažavanja razlika,preuzimanja odgovornosti,prihvaćanja vlastitih vrijednosti ,metoda timskog rada u učenju ,unapređenju i rastu.

Učenici su aktivno i sa osmjehom sudjelovali u poludnevnom druženju i igri  kroz edukacijske aktivnosti , na školskom igralištu uz instruktore i volontere HŠOB-a, uz obilje kasno ljetnog sunca.

Koristeći neformalne metode i iskustveno učenje ,timski rad učenika i kreativnost došli su do izražaja.

Učiteljice (Ivana Pernar,Sanja Miličević,Amalija Habeković Kučinić ,Snježana Vuletić) i učitelj ( Damir Šestek),prepoznali su važnost ovog vida edukacije  kao vrlo vrijedan dodatak i nadopunu formalnog programa  te podržali ovaj projekt , koji su preporučile Paula Vukčević ,vjeroučiteljica i Jadranka Knežević, pedagoginja , nakon proljetne edukacije u HŠOB centru u Velikom Žitniku.

Fotografije pogledajte u GALERIJI.


Izvor: Jadranka Knežević


Web novine PŠ Topolovac

Sandučić povjerenja

E-mail adresa:

sanducic.povjerenja.btg@gmail.com

QR code

QRCode

Zabavni kutak

GLOGSTER EDU

Vijesti iz školstva
IGRAVIRTUALNA IZLOŽBA


 

E-BONTON

FACEBOOK BROŠURA

Abeceda EU
Edukativna anketa

Provjeri svoje znanje o europskim zemljama i Europskoj uniji.

Priloženi dokumenti:
anketa.htm
glavni.gradovi.htm
hrana.htm

Kutak za učenike

Kutak za roditelje

E-riječnik
CMS za škole logo
Osnovna škola Budaševo - Topolovac - Gušće / Trg Marijana Šokčevića 1, HR-44202 Budaševo / os-budasevo.skole.hr / ured@os-budasevo.skole.hr
preskoči na navigaciju