preskoči na sadržaj

Osnovna škola Budaševo - Topolovac - Gušće

 > Naslovnica
Vijesti

Noć knjige

Autor: Administrator , 13. 5. 2019.

Ovogodišnja Noć knjige obilježena je u OŠ Budaševo-Topolovac-Gušće pod nazivom S knjigom od jutra

Manifestacija slavi dva značajna datuma: Svjetski dan knjige i autorskih prava (23. travnja) i Dan hrvatske knjige (22. travnja) a obilježava se 23. travnja.  Zbog proljetnih praznika učenika program je održan u utorak, 30. travnja 2019.

Škola u Budaševu slavi taj dan od jutra,  kako bi svi učenici mogli sudjelovati,  a roditelji, zaposlenici i umirovljenici uživati u programu,  družiti se i uz knjigu i čitanje zabaviti.

Učenici  razredne nastave recitirali su,  pjevali, čitali, prepričavali, svirali, plesali a  program su vodili Tonka Balen,  učenica 3. razreda i Mihael Penezić, učenik 2. razreda.

Po već razrađenom scenariju i ove je godine drugi  dio manifestacije S knjigom od jutra bio posvećen radionicama.  Na temu priče Maca Papučarica slovenske autorice Ele Peroci učenici su sudjelovali u likovnoj, likovno-literarnoj, dramskoj te medijskoj/ multimedijskoj radionici.

Nakon radionica slijedilo je predstavljanje rezultata, a na kraju manifestacije učenicima su podijeljeni straničnici i s veseljem dogovoreno obilježavanje sljedeće Noći knjige.

Fotografije pogledajte u GALERIJI.


Izvor: Mirjana Čubaković; foto: Ivana Pernar


Web novine PŠ Topolovac

Sandučić povjerenja

E-mail adresa:

sanducic.povjerenja.btg@gmail.com

QR code

QRCode

Zabavni kutak

GLOGSTER EDU

Vijesti iz školstva
IGRAVIRTUALNA IZLOŽBA


 

E-BONTON

FACEBOOK BROŠURA

Abeceda EU
Edukativna anketa

Provjeri svoje znanje o europskim zemljama i Europskoj uniji.

Priloženi dokumenti:
anketa.htm
glavni.gradovi.htm
hrana.htm

Kutak za učenike

Kutak za roditelje

E-riječnik
CMS za škole logo
Osnovna škola Budaševo - Topolovac - Gušće / Trg Marijana Šokčevića 1, HR-44202 Budaševo / os-budasevo.skole.hr / ured@os-budasevo.skole.hr
preskoči na navigaciju