preskoči na sadržaj

Osnovna škola Budaševo - Topolovac - Gušće

 > Naslovnica
Vijesti

Šaroliki listopad u školi

Autor: Administrator , 4. 11. 2018.

Prve dane jeseni obojali smo raznolikim aktivnostima u PŠ Topolovac.

Sudjelovali smo, već tradicionalno,  u međunarodnom projektu Bookmarks exchange 2018. sa svojom Kreativnom skupinom nižih razreda i učiteljicom Amalijom Habeković Kučinić i Medijskom i Kreativnom fotografskom skupinom učiteljice Antonije Boltužić Kmetović. Izrađivali smo straničnike za naše prijatelje u Engleskoj, Japanu i Nigeriji. Odlučili smo da će nam zajednička tema biti kravate, kao simbol Hrvatske koji želimo ove godine predstaviti svojim partnerskim školama. Svoje smo radove prikazali i u obilježavanju Dana kravate i upoznavanju naših učenika viših i nižih razreda s pričom da kravata potječe od Hrvata. Odabrali smo crvenu, bijelu i plavu boju, te se prisjetili s našim učenicima zašto slavimo Dan neovisnosti Republike Hrvatske.

Dane kruha i zahvalnosti za plodove zemlje svečano smo obilježili prigodnim programom i izložbom  pekarskih proizvoda koje su učenici izrađivali kod kuće s roditeljima, bakama i djedovima.

Mjesec smo završili paljenjem svijeća i sjećanjem na naše bližnje koji više nisu s nama, ali su uvijek u našim srcima, a u studenom ćemo se prisjetiti Vukovara, a osmaši će u svom posjetu 6. i 7. 11. 2018. opskrbiti vukovarsku socijalnu samoposlugu različitim potrepštinama koje marljivo skupljamo i tako razveseliti najsiromašnije.


Izvor: Antonija Boltužić Kmetović


Web novine PŠ Topolovac

Sandučić povjerenja

E-mail adresa:

sanducic.povjerenja.btg@gmail.com

QR code

QRCode

Zabavni kutak

GLOGSTER EDU

Vijesti iz školstva
IGRAVIRTUALNA IZLOŽBA


 

E-BONTON

FACEBOOK BROŠURA

Abeceda EU
Edukativna anketa

Provjeri svoje znanje o europskim zemljama i Europskoj uniji.

Priloženi dokumenti:
anketa.htm
glavni.gradovi.htm
hrana.htm

Kutak za učenike

Kutak za roditelje

E-riječnik
CMS za škole logo
Osnovna škola Budaševo - Topolovac - Gušće / Trg Marijana Šokčevića 1, HR-44202 Budaševo / os-budasevo.skole.hr / ured@os-budasevo.skole.hr
preskoči na navigaciju